top of page
LekkerUitLombok-Insta2.png

praktische zaken

Hieronder vind je uitleg over een aantal praktische zaken rondom het festival.

Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Neem vooral even contact met ons op!

Geen tickets nodig

Je hoeft voor Lekker uit Lombok géén tickets van te voren te kopen.* Je mag aan komen waaien wanneer je wilt. Bij veel workshops is er wel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus als je zeker wilt zijn van een plekje, kom op tijd! Het aantal plekken staat per workshop in het programma genoemd. Workshops en andere programma onderdelen waarbij geen maximum wordt genoemd, hebben niet een vast aantal plekken. Echter kan het wel zo zijn dat de ruimte op een gegeven moment vol raakt. Dus ook hierbij geldt: wil je het meemaken? Wees op tijd:)

* Enige uitzondering zijn de Potluck party in de trein en de Silent Disco in Perron West op zaterdag. Kijk op de programmapagina bij deze activiteiten voor de ticketlinks.

pay what you can

Iedereen is welkom op het festival, wat je financiële situatie ook is. Echter kost een festival als deze opzetten veel tijd en geld. Heb je dus toch wat extra te besteden? Dan zouden we het waarderen als je een donatie wilt doen. Tijdens het festival zullen er QR codes met betaalverzoeken hangen en bij het informatiepunt een geldpot staan.

Data, tijden en locaties

Het festival vindt plaat op zaterdag 11 en zondag 12 november 2023. Het programma start beide dagen om 12.00 uur. Op zaterdag begint het laatste feestje om 20.00 uur in Perron West, op zondag sluiten we om 18.00 uur af met de eindborrel bij Kleine Max. Je kan zelf bepalen naar welke programma onderdelen je gaat. Er zijn 6 locaties waar alle activiteiten plaatsvinden. Soms moet je kiezen, omdat iets tegelijk plaatsvindt, maar veelal kan je van het ene onderdeel naar het andere onderdeel lopen. De locaties liggen niet ver uit elkaar.

Informatiepunt

Tijdens het festival is er een informatiepunt waar je ten alle tijden terecht kan. Hier kan je aan één van onze vrijwilligers je vragen stellen. Het informatiepunt is te vinden in het Stadsklooster tussen 12.00 - 17.00 uur. Na 17.00 uur kan je bij Kleine Max terecht met je vragen, trek daar één van onze vrijwilligers aan hun jasje (je herkent ze aan de rode t-shirts met ons logo.

LekkerUitLombok-hoofd logo rond.png
bottom of page